søndag 2. oktober 2011

Au revoir

For omtrent en uke siden kjente jeg at min tid på denne bloggen har utspilt sin rolle for denne gangen. Det har vært en viktig del av reisen min. Jeg har følt meg utfordret, modig, har satt ord på mange ting som er viktige for meg, delt mange ting som jeg hadde lyst til å dele, ofte ting som jeg syntes var litt skummelt å sende ut i dette internettuniverset – tenk om den og den leser her? Tenk om det kommer tilbake til meg på en ubehagelig måte? Tenk om jeg skifter mening? Tenk om noen tenker noe om meg som ikke stemmer? Tenk om… Jeg har kjent på at jeg får lov til og kan gjøre hva jeg vil – jeg har min egen stemme, og kan mene og like det jeg vil. Jeg kan også kjøre på! Jeg har fotografert masse. Jeg har blitt kjent med mange, og til og med fått noen venner gjennom dette prosjektet! Fantastisk. Jeg har fått tilbakemeldinger, inspirerende ord og støtte fra både ventede og uventede kanter. Tusen takk! Det har vært en innholdsrik fest.

Så – hvor går veien videre for min del? Jeg aner ikke! Må bare gi slipp på dette prosjektet først. Farvel, blogg! Det er litt rart, litt trist, men mest spennende. Jeg gleder meg – ÅH, så gøy. Så fantastisk å leve. Så rikt. Ta for eksempel disse to ting: latter og tårer.

Ønsker deg, leser, alt godt. Jeg håper at du kan kjenne hvor verdifull du er. Vakker og unik.

Noen bilder til dere – fra min siste utflukt.
Ha en vidunderlig reise!

Peace and love, og kyss og klem,

Elri (uten d! Alltid!)

PS. Jeg er fortsatt å nå, både i kommentarfeltene og på mail. E-mail-addressen min er: elri2@hotmail.com

20 kommentarer:

 1. Kjem til å sakne! Lykke til på vegen vidare!

  SvarSlett
 2. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI..!
  Det var veldig trist :(
  ic

  SvarSlett
 3. Kommer til å savne oppdateringer, men man må kjenne selv når nok er nok. Håper jeg får vite om det hvis du skulle finne på å starte en ny blogg, eller noe annet spennende. Lykke til videre, flott Elri!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for alle fine ord, bilder og for ha gitt meg et litt annet syn på Osloby enn jeg hadde før.
  Blir novembertur og da skal jeg lage en adresseliste med tips herfra.
  Hugleik!

  SvarSlett
 5. neeei, du er en av favorittene mine jo :( håper du ikke sletter bloggen, og at du kanskje en gang i blant føler for å skrive noen ord igjen.

  SvarSlett
 6. Så leit! Kommer til å savne nye oppdateringer fra deg. Heldige er de som fortsatt får ta del i dine observasjoner og tanker om livet. Lykke til videre på ferden, den blir garantert finfin:) Elise.

  SvarSlett
 7. Hei, er jo nettopp blitt forelska i deg jo... Lykke til videre, ønsker deg alt godt.

  SvarSlett
 8. Det var veldig fint med bloggen din så lenge den varte, Elri! Jeg kommer til å stikke innom den fortsatt, for å finne en god oppskrift eller for å se på noen av de mange fine bildene du har tatt.

  SvarSlett
 9. Det har vært en ære å få sitte på i galeien. Lykke til på reisen! :)

  SvarSlett
 10. å neeeei! bloggen din er jo en av de fineste! håper du får lyst til å skrive litt igjen. klem til deg og takk for at du delte litt liv med oss en stund!

  SvarSlett
 11. Oi, så mange fantastiske kommentarer. Blir rent overveldet og rørt og glad. Tusen takk! Nesten så jeg ombestemmer meg. Det har vært en ære å ha dere som lesere, tenk at dere fine ville sitte på i galeien!

  Åh! Grunnen til at jeg avvikler prosjektet er ikke at jeg ikke har ting å skrive om, eller at jeg ikke har lyst til å skrive eller fotografere, jeg føler meg tvert om hyperinspirert og har kjempelyst til å skape masse RART. Så jeg tenker at tid og rom er på sin plass. Intuisjon, folkens! Magefølelse.

  Spennende, spennende. Så mye vi har i vente, alle sammen.

  Og ja – bloggen ligger her, foreløpig. Og dersom jeg starter nye prosjekter regner jeg med det er på sin plass å legge ut åte her inne, slik at de som har lyst får følge med.

  Takk igjen, fra hjertet mitt! Og klem!

  SvarSlett
 12. åh. jeg håper også du får lyst til å skrive, altså blogge, igjen. du gjør det jo så bra! :)

  SvarSlett
 13. lykke til videre på reisen! :-)

  SvarSlett
 14. Elri

  -åå kor godt det har vore
  å hatt deg litt her inne. Du viser meg så mykje!

  Tusen takk!

  Storgodklem frå Elisabeth

  SvarSlett
 15. Åneeei, så kjedelig, elsket bloggen din <3 Forhåpentligvis sees vi kanskje live snart :)

  SvarSlett
 16. Elisabeth – det har vært en ære å ha deg som leser. Og veldig inspirerende! Tusen takk! Og klem tilbake!

  Trine – gjorde du? Tusen takk! Så gøy å høre. Ja – det er definitivt på tide med et skikkelig ordentlig Trine+Elri-treff!

  SvarSlett
 17. Bloggen din har noe spesielt med seg, friskt pust fra by samfunnet. Fant denne bloggen for litt siden.. og har likt den veldig godt... "We are Life" er veldig påpassende :)
  Jeg syntes denne bloggen skal puste litt til!

  Hilsen leser fra Stavanger.

  SvarSlett
 18. Nå ble jeg veldig glad! Tusen takk. Jeg tror jeg kommer med et nytt prosjekt snart… Så kanskje vi sees igjen før vi vet ordet av det. Jeg kommer til å gi beskjed her på gamlebloggen når det eventuelt skjer. Ha det fint så lenge!

  SvarSlett
 19. Det håper jeg :)

  Hilsen Stavanger

  SvarSlett