mandag 19. september 2011

En liste

Dagens ord: örngott (svensk for putetrekk)

Dagens lyd: den nye raslingen i tretoppene - løvet som er tørrere enn for en uke siden.

Dagens kjøp: en superstor pakke med miljøvennlig vaskepulver, og masse grønnsaker.

Dagens samlede kokkelering: hirsegrøt (til frokost) servert med gojibær og en skje peanøttsmør, gul linsesuppe med gulrot, blomkål og ingefær (jobb), grønnsakssuppe med svarte bønner, vårløk og rød paprika (jobb), salat med gulrot, paprika og squash skjært i veldig tynne strimler, med dressing av ingefær, vårløk, limesaft, tamarisaus og litt wasabipulver (jobb), middag: salat med rød og grønn ekebergsalat, rødbeter, gulrot, tomat, paprika, ristede gresskarkjerner og sorte bønner marinert i en dressing av dette blendet sammen: ristede sesamfrø, tamari, wasabi, vårløk, limesaft og solsikkeolje - og så masse hakket koriander. Og kanelboller.

Dagens bønnhørte lengsel: nabokattbesøk

Dagens øko-regnestykke: 130 personer X 4 kopper te om dagen X 7 dager = 3640. Kan det være mulig? Overslagsvis sparte vi altså 3640 engangkrus på at alle tok med egne kopper til Wales.

2 kommentarer:

  1. Kult! Skulle ønske jeg hadde en jobb med den kokken der!

    SvarSlett
  2. Jippi! :) (Det var ikke DEN jobben, da, det var en annen jobb. I dag på DEN jobben lagde jeg: gresskarsuppe av to forskjellige typer gresskar, med chili og ferske maiskorn i)

    SvarSlett