søndag 18. september 2011

Oppdagelser

Slik vokser rosenkålen! Det visste jeg ei. Faktisk legger jeg meg langflat og innrømmer at jeg aldri hadde tenkt på det - ikke har jeg spist så veldig mye rosenkål heller, i hvertfall ikke fersk. Har aldri sett rosenkål bli solgt som dette i Norge - har du? Men innser at tiden er inne for å begynne å spise mer av det, særlig når den er fersk. 

Det lever ville ponnier i Wales! For en super, super ting å vite. 
Hvis du vil - fortell meg gjerne noe du nettopp har funnet ut.

6 kommentarer:

 1. At en forsker på samisk språk og kultur kalles lappolog! TP, altså.

  SvarSlett
 2. I går oppdaget jeg at Elri er like fin i virkeligheten som på internett!

  SvarSlett
 3. rosenkål er kjempegodt, og for eit fint navn på ein grønsak!

  SvarSlett
 4. Har akkurat funnet ut at det ER mulig å være sofafyll en hel dag og trives med det (uten å være syk). Ps. Jeg mediterer også - og kunne gjerne tenkt meg en retreat. Hvor var du hen?

  SvarSlett
 5. Kjerstin! Haha! Så gøy. Navn på forskere og eksperter blir ofte veldig morsomme.

  Ine - helt sånn plutselig var du der! Fantastisk. Og tusen takk, i like måte!

  Autumnheart - Rosenkål, ja, navnet i seg selv er nydelig, enig.

  Silje - Hehe! Det meste behagelig er mulig å trives med - så lenge man ikke straffer seg selv underveis eller i etterkant. :) Av og til MÅ man bare slappe av. I dag har jeg for eksempel sovet en god del - mye å prosessere. Jeg var på retreat i Wales - hvor vi bruker meditasjon som en del av praksisen, men også gjør mye inquiries og hører på talks av veldig veldig våkne lærere. En meditasjonsretreatplass jeg gjerne vil anbefale er den jeg nevnte i innlegget om meditasjon - i Frankrike. En venn av meg var der (etter tips fra meg) og han var utrolig fornøyd. Det var en retreat som også omhandlet superego - altså den indre kritikeren som vi alle har. Jeg kjenner også en som jobber der nå, og en som jobbet der før, så selv om jeg ikke har vært der selv anbefaler jeg den plassen. Bare finn et kurs som passer for deg. Ellers er det utrolig masse bra kurs ellers i utlandet, og helt sikkert også masse her til lands! Så bra at du mediterer! For deg altså - og for verden!

  Peace and love og takk for kommentarene!

  SvarSlett
 6. Har nettopp funnet ut at bysyklene har strikker foran, så det er mye lettere å frakte bæreposer enn man først skulle tro ;-)

  SvarSlett