lørdag 17. september 2011

Oslo Open


Hurra! Det er Oslo Open igjen! Da skjer det masse forskjellig, og det aller kuleste er kanskje at veldig mange av Oslos kunstnere holder åpne atelieer, og alle som vil kan få lov til å komme på besøk. Det synes jeg er vidunderlig. For to år siden jobbet jeg med Oslo Open i en måneds tid. Det var utrolig gøy. Både folk som er kunstnere selv, folk som holder på med kreative greier og folk som holder på med helt andre ting og nesten ikke har peiling om hva kunstnere gjør kan ha stor glede av å besøke de ulike atelieene. Selv elsker jeg å se hvordan folk arbeider, jeg elsker skisser, fargeklatter og kreativt kaos. Yeah! Nå er det ut i sola! http://osloopen.no/index.cfm

Ps - bildet tok jeg forrige gang det var Oslo Open, i et atelier på Hausmania - desverre kommer jeg ikke i skrivende stund på hva kunstneren heter, men kommer tilbake til saken. Ordene er Halldis Moren Vesaas sine.

1 kommentar:

  1. Jeg hadde lyst til å gå på Oslo Open, men det kolliderte med Kroatiatur (som ikke var et dårlig alternativ, og som du snart får postkort fra). Var på B-Open i Bergen for noen år siden og det var så fint å drikke kaffe i atelieene og se på det kreative kaoset!

    SvarSlett