mandag 19. september 2011

Små glimt fra retreat i Wales

Hallo, vidunderlige Wales. 

Denne var det første jeg tok bilde av da vi kom fram. En død, inntørket frosk. Den var inne i huset. Har tidligere reddet ut to levende frosker fra det samme huset, bittesmå, forvirrede frosker på en farlig galei, altså.
Her kom hjelpa for seint.

Hytta som vi ble innlosjert i var på en gård - der var det for eksempel nydelige hester. 

Nuss nuss nuss. Jeg har skikkelig lyst til å ri på en hest om ikke så altfor lenge. Det kan jeg vel klare uten å bli kastet av?

Sauer, hester, høner. Haner som galte om morgenen. ELSKER det. Beste på jord. Og ellevill liten hund som sprang rundt omkring når den hadde muligheten. 

Morgendugg i gresset. Akkurat denne delen av sauelivet er vel ikke så verst. 

Det gikk mye i epler der borte også. Noen fine som vi delte hytte med hadde plukket masse epler i hagen sin i Devon i Sør-England, og la alle de fine, røde, velduftende miraklene oppi en svær skål på kjøkkenet slik at alle kunne forsyne seg. Jeg spiste et eple i bilen hver morgen - sjåføren spiste to. 

En delikat regnbue, kan du se den? 

Te, te og te. Urte, grønn, svart og roibush. Med og uten mandelmelk. Med eller uten kjeks til, forsøksvis uten.
I medbrakte kopper, for å unngå at over hundre personer bruker engangskopper 3-6 ganger daglig i en uke. Lurt!
Denne gangen var det to babyer med på retreat. Det var helt fantastisk, de var bare litt over to måneder, og ble veldig rolige av meditasjonen så de kunne være med på nesten alt. Spesielt å oppleve. Den ene babyen hadde masse mørkt hår, og var nesten som en liten Hiawata, hun lå over foreldrenes skulder og sov og var ubeskrivelig skjønn. Den andre var helt lys og vever, med et klart blått blikk. En av damene måtte hente sin nydelige tolvåring i London, for hun fikk mammalengsel og ville heller være på retreat enn å være på skolen. Veldig fint. Derfor spillet Bananorama på gresset. 

I tillegg var det noen som hadde med seg hundene sine. For eksempel denne, superraske og helt spesielle - Leo!

En vakker sommerfugl. Og den er død. Noen fant den under en kongle. Det er tolvåringen sin hånd. 


4 kommentarer:

 1. Det ser helt fantastisk ut! Får veldig lyst til å oppleve noe slikt selv. Så mye vakkert.

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder! Og for et fantastisk vakkert sted.

  SvarSlett
 3. Ine - jeg tør nesten påstå at det er en av de beste gavene man kan gi seg selv. Det er beyond luksus, for det er noe som virkelig ikke er overflødig, men som en del av oss (altså, en del av meg, for eksempel) virkelig, virkelig har behov for... :) Så klart må alle finne sin egen vei - og sine egne retreater - eller måter. :)

  Hanne - ja, Wales er vidunderlig. Hele verden, egentlig. Heia verden!

  Takk!

  SvarSlett