tirsdag 3. mai 2011

Åtte fantastiske dager
Den siste uka har jeg:*Vært på retreat i Wales. *Styrket viljen, tilstedeværelsen, meditert, søkt innover. *Vært på mac/internett i tre minutter.*Brukt mobilen svært lite. Ingen telefoner, kanskje fire meldinger. *Kommet til dekket bord til frokost, lunsj og middag. *Spist god vegetarisk mat som andre har laget. Har verken laget mat eller vasket opp en eneste gang.

 

*Nytt den langt framskredne walisiske vår, som ofte gled over i sommer. *Sett på soloppgangene og solnedgangene. *Lyttet til fuglene - uglas u-huuuuu og alle de andre. Sett på svalenes dans over himmelen.*Drukket mye te - mest grønn te og urtete. Folk fra England og Wales drikker mye te, og de elsker kjeks. *Ligget i gresset og hatt fine samtaler og oftest vært helt stille. *Luket i et urtebed og innhyllet meg i duften av salvie.*Kjent livskraften i en meitemark på et blad. *Vært sammen med noen av verdens fineste folk. 


*Kjent på min egen livskraft. 

6 kommentarer:

 1. Elri,
  Jeg blir beveget når jeg ser bildene dine og leser dine kommentarer. En magisk opplevelse... som du er! Jeg kjenner gleden vokse.
  Klem fra din vernn,
  Cato

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Elri - det var åtte fantastiske minutter for meg!

  Camilla

  SvarSlett
 3. Cato,
  så varme ord! Tusen takk! Ja, det var virkelig en flott retreat. Og dere var savnet av mange. Håper vi sees snart og i mellomtiden sender jeg en stor klem med Arild til Amsterdam. Og klem igjen, Elri

  Camilla - tusen takk! Utrolig koselig at du likte det. :) Gratulerer med bok - jeg gleder meg til å ha den her hjemme. Klem!

  SvarSlett
 4. -det er så godt og fint,
  at du er her inne.

  E.

  SvarSlett
 5. Elisabeth! Å! Så koselig!

  Helene! Ja - jeg vet! Wow! Det er SÅ kult! Hehe. Jeg bare sier det rett ut, ingen grunn til å legge en demper på sin egen glede/livskraft/etc.

  Klem!

  SvarSlett