fredag 15. juli 2011

Årets første kantarellmiddag

Mini! Kom lykkeligvis over en ung kantarellkoloni oppi skogen. Tok med meg noen av dem hjem til middag.
Lot mesteparten stå, slik at de kunne bli litt større til neste kantarell-elsker! 

Dette var det jeg tok med meg, en liten neve! Rekker definitivt ikke til middag på egen hånd. 

Pastadeigen var klar da jeg kom hjem. Den lagde vi tagliatelle av,  på en, to, tre.
Her er den altså kokt, og klar til fint selskap, som kjent med en eneste gang.
En enkel tomatsaus laget av fersk tomat, hvitløk og bittelitt oregano. Og bittebittebittelitt oransje chili! Sa Arild.

Revet parmesan! 

Smørstekte minikantareller!  

Så litt nykvernet pepper, så klart. Og god olivenolje. Divine!

3 kommentarer:

  1. sv: problemet er bare at sånn annonse koster så masse :/ men begynner å vurdere det..

    SvarSlett
  2. Det ante meg. Tusen takk for tipset – jeg veit om et par steder i skog og mark jeg nå er nødt til å avlegge et besøk i løpet av siste par uker av ferien! :)

    (Det har nok vært såpass vått de siste ukene at det popper opp all slags sopp rundt omkring. Kanskje vi kan håpe på en ekstra lang sesong?)

    SvarSlett