søndag 30. januar 2011

Tusen takk til dere som har lagt inn kommentarer og gitt meg tilbakemeldinger. Det varmer hjertet mitt! Det betyr noe!

Drypp fra kjøkkenet:

Feldsalat - behagelige små vesener - mild smak og delikat konsistens. 
Masse aubergin. Ser dere så fine de er? Likner på spekkhoggere. Vi kan kalle dem for knøtthval.
Disse ble pakket inn i aluminiumsfolie, ovnsbakt, gravde kjøttet ut av skinnet,
oppi blenderen med tahini - sesampuré, hvitløk, olivenolje, røkt chili, fersk mynte, sitronsaft og salt.
Vips - baba ganoush!

Ost og baguette fra Birkelundens Lille Franske Ostebutikk; lenke. Særdeles kort vei til suksess på mer enn en måte.
Her; en comté og en chèvre. 



Den rå kakaoen fra Panama.
Et fjell av kikerter. Monumentalt! 
Ditte og Fuglen øver seg på å bli superstjerner i fremtidens musikkvideoer,
og danser og gjør seg til når vi spiller musikk på kjøkkenet.
De passer til alle slags musikalske uttrykk, hevder de selv. 

3 kommentarer:

  1. fin blogg, elri! nydelig bilder.

    SvarSlett
  2. Så mye fint og godt! Jeg liker den lille bjørnen, og jeg har hatt lyst til å prøve ost fra Lille Franske Ostebutikk lenge. De smaker sikkert himmelsk.

    SvarSlett
  3. Tusen takk Marte!

    h - tusen takk! Ostene fra Lille Franske... er nydelige! Mmm...

    SvarSlett