lørdag 8. januar 2011

Hvem tror du at du er?

Det var en som en gang spurte noen "Hvem tror du egentlig at du er?".

Hva tror dere at han mente med det?

Og hva tror dere at denne noen svarte?

Hva skal man egentlig svare, for hvem er vi egentlig? Ja, jeg er veldig interessert i hva andre tenker om akkurat det.

4 kommentarer:

 1. Tror du han forventet et svar, sånn der og da?

  Maria:)

  SvarSlett
 2. Nei, det tror jeg ikke. Eller, jeg husker ikke helt hvor historien er fra, men jeg vet jo at folk av og til spør om det i harnisk - og det er jo litt komisk. For hvem kan svare på noe sånt? Hvem vet! Hvem tror du at du er?

  SvarSlett
 3. Eg har fått høyra frå ein slags venn at eg VEIT kven eg er,men eg er så redd for at folk ikkje skal lika meg at eg ikkje tør å vera meg sjøl...det var litt grusomt å høyra...

  SvarSlett
 4. Kjære deg! Det er ikke lett å være et menneske! Men det kan være fantastisk. Jeg tror at vi alle innerst inne vet hvem vi selv er. Men så er det så mange måter vi glemmer det på, og så mange grunner til at vi begynner å tro at vi ikke er gode nok, at vi ikke strekker til, av noe er feil med oss. Og det er en slags overlevelsesmekanisme. Egentlig er vi mye sterkere enn det vi tror, og mye mer fantastiske enn vi kan forestille oss. Og kanskje på en annen måte enn det vi klarer å forestille oss. Og det er veldig skummelt, for det er veldig skremmende å gi slipp på det som man tror at er sannheten i livet sitt... Så det er nok bare å være modig, holde ut, ikke være redd for å være redd. Gi seg selv tid. Begynne å tilgi seg selv, forstå seg selv, elske seg selv. Og det er en lang vei. Men jeg tror kanskje at det er derfor at vi er her. Lykke til!

  SvarSlett