onsdag 30. mars 2011

Fire


1: Godt brød med linsepostei

2: Romanosalat, alfalfaspirer, mynte og zest fra zitron

3: Lett dressing med sitron, sennep, salt og extra virgin olivenolje

4: Avocado i biter, blandet med dressing og bladpersille. Tomat. Bløtlagte hasselnøtter.

4 kommentarer:

 1. En litt generell kommentar, bare: Jeg liker bloggen din kjempegodt, oppskriftene er gode og du får alt til å se lett ut og lage, samtidig som bildene vitner om veldig frsitende mat... Prøvde en av suppene i går (med noen modifikasjoner ;))

  SvarSlett
 2. mmmm. har du noen erfaring med linførolje? jeg kjøpte det, men det smaker så skrekkelig, så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med den.

  SvarSlett
 3. Slikejenter! Så utrolig hyggelig å høre. Tusen takk. :) Jeg bruker også å bruke oppskrifter på min egen måte - inspirasjon er best.

  Tinekatrine - jeg har aldri hatt linfrøolje, men jeg liker jo linfrøsmaken når frøene knuser - oljesmaken blir kanskje veldig intens? Har du forsøkt å bruke litt i dressing sammen med andre ting? Ofte må man jo venne seg litt til nye smaker. Oppå salat, på brød (hvis du spiser brød, da! Med bra salt og pepper :) En skje oppi smoothie merker du sikkert ikke så mye av. Den skal ikke brukes til steking eller til å varmes opp, bare etter at maten er ferdig varmebehandlet. Dryppe på suppe. Evt. kan du bruke den sammen med en mindre smakssterk olje i dressing, og så øke mengden linfrøolje etterhvert som du blir mer vant med det... ? Jeg skal nok kjøpe det, da kommer jeg på bedre ting enn dette. Lykke til!

  SvarSlett
 4. lager du linseposteien selv? oppskrift?

  tinekatrine, har samme erfaring med linfrølje! den smaker jo tran, gudbedre! har brukt en del udos choice oljeblanding selv og den har en mildere, mer nøtteaktig smak. ikke knall som dressing, men finere å blande i retter.

  SvarSlett