tirsdag 23. august 2011

Lys tirsdag og åpent kommentarfelt

En lang, tynn brødskive med hummus, rødbetenepeoggulrotsalat med riseddik, alfalfaspirer og basilikum

Nabokatt i senga - den poter seg frem i dynekaoset - før var jeg skikkelig prippen på sånt,
men nå er jeg mer avslappet - hurra for det. Hurra hurra! 

En tynn brødskive til, nam nam - med avocado, samme salat, spirer og basilikum. Og urtesalt.

Arild ser på skjærene som leker ute på plenen.
Katten liker å bli holdt, men bare hvis man vugger og går samtidig - som en baby

Leser om Bjørk i Dagsavisa

Hun skal komme med ny CD og er helt rå og strålende

Det er Mette Karlsvik som skriver, hun er helt rå og strålende hun også

Hjemmestudio

Begynner på en ny bok - den starter i Chile. Jeg elsker Chile

Den hvite bomullsgenseren

Det er ferske blomster å se, det spretter fortsatt

Og noen gule blader midt i alt det grønne


Her er tørket fruksalat som jeg har laget - verdens tynneste skiver. Magi, synes jeg. Og starter nye prosjekter

Fruktsalatens andre side

Folk nyter parken, den er som paradis

Alene eller sammen

Kanskje med klassen, som en del av skoledagen

Solen skinner gjennom løvverket, og de skjøre, gule bladene i midten blir som lanterner

Jord - det skal man bli

Vann - som har vært overalt

Hjemme igjen - nye prosjekter
Jeg har flere blogglesere enn før. Ikke veldig mange, men hundre-tohundre-trehundre (det siste på en bra dag) som kommer innom daglig. Jeg skriver om det som føles rett for meg, og det viser seg at jeg liker å fortelle om mye forskjellig, jeg liker å sette ord på ting, anbefale, filosofere. Og så poster jeg bilder fra et liv, mitt liv, fra mitt perspektiv. Men jeg skriver ikke, eller legger ut foto, av alt jeg foretar meg. Det er ikke alt jeg tenker er like relevant for alle, eller som jeg har lyst til å legge ut på nettet. Blogging er et fantastisk medium, og kan, som bloggere og blogglesere gjerne vet, være like av like varierende innhold og uttrykk som bøker, film og musikk. Det er et nytt medium, forholdsvis, dersom vi tenker på hvor lenge det har vært bøker, filmer, dokumentarer, aviser og magasiner. Jeg synes det er utrolig spennende! Og vil være bevisst i prosessen, kjenne etter hvor grensen går, og i forhold til hva. Spørre meg selv hvorfor jeg gjør det - ha perioder da det føles fantastisk og lett, og perioder hvor det føles tomt - akkurat som livet selv går i bølger. Det er menneskelig, uansett hva man holder på med, å stoppe opp og stille spørsmål ved hva man gjør. Foreløpig har akkurat denne Farlige Galeien vært veldig givende for meg, det er fint å dele, ha en stemme, inspirere - andre og meg selv. Jeg har også ideer om andre blogger som hadde vært spennende prosjekter å ha - nisjeblogger, hvor tema og konsept er mer utarbeidet. 

Jeg har lyst til å spørre dere som følger med på bloggen om dere har noen ønsker. Om det er noe dere har tenkt på i forhold til bloggen. En ting jeg har planer om, er å poste flere oppskrifter enn det jeg har gjort i det siste - jeg lager mat hele tiden, men det er ikke alltid at jeg skriver ned oppskrifta til bloggen eller annen bruk. Nå skal jeg gjøre mer av det, igjen. Vegetarisk mat, som de fleste av dere vet. For det meste sunn mat, som er lett å lage og som smaker godt. 

Kommentarfeltet er åpent. Har du noe på hjertet?

5 kommentarer:

 1. Vil egentlig bare si at jeg synes du er veldig inspirerende, og at jeg er takknemlig for å få se verden gjennom dine øyne i denne bloggen. Fortsett som du gjør! Du er en stor favoritt hos meg. Også blir jeg glad for flere oppskrifter!

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Ine! Veldig fint å høre. Da noterer jeg meg "verden gjennom mine øyne" og "flere oppskrifter" fra deg. Du er veldig raus! Klem

  SvarSlett
 3. Fortsett som du gjør, med fine bilder, herlige stemnignsrapporter og god inspirasjon til å lage god mat og sette pris på det man har rundt seg.

  SvarSlett
 4. Takk for nydelig blogg! Jeg ønsker meg to ting: en god hummusoppskrift, og kanskje du har lyst å skrive litt om meditering også? You make my day :)

  SvarSlett
 5. Jeg blir sjukt inspirert av bloggen din. Til å være glad. Og av estetikken. Elsker å lese om Oslo, for du ser Oslo med utrulig fine briller, og vegetarmat, og liv og død. Men alle de andre tingene også. Hvis du har anbefaling til yogaplass er det også fantastisk! (Forresten enig med hun som skreiv kommentaren over i at hummusoppskrift hadde vært superfint!)

  SvarSlett