søndag 21. august 2011

En start på helga som jeg kan anbefale: frokostfest og hoopdance
Alle kom og var så fine, og hadde med seg de deiligste ting; bringebær, melon, ost, avocado, juice, spirer, cherrytomater, mango, hjemmelaget mangoyoghurt... Selv hadde vi bakt masse rundstykker, lagd hummus, kjøpt ekstra brød på blings, kaffe på java, skjært opp frukt og grønnsaker i fine skiver og lagt på et fat, tatt opp deilig plomme- og bringebærsyltetøy fra fryseren og satt fram kopper og fat. To barn dukket opp, og så var det et ekstra barn i magen på den ene mammaen, et barn som snart er klart til å komme ut. Den ene lille jenta fikk bringebær tredd på fingrene sine, og kunne nesten ikke tro sin egen lykke - den andre jenta ble henrykt da hun så tynne kiwiskiver og sprø sukkererter som hun kunne spise så mye hun ville av.

Da vi hadde spist akkurat passe lenge og drukket masse te og kaffe, dro vi opp på taket, som vi ofte gjør når vi har gjester - for å nyte utsikten og for å prøve min flotte rockering.

Hvordan har du det? Og hva er det beste du har spist denne helga?

11 kommentarer:

 1. Hei Elri! For en fin dag og god frokost! Jeg kom hjem fra to uker på Chios seint i natt, og jeg har derfor spist en del godsaker som gresk salat og spinat- og fetakaker og grillede grønnsaker og reker med løk, men det beste jeg har spist i helgen, var nok frokosten i morges: Fredriks grovbrød, gulost og paprika og peanøttsmør og syltetøy, og ekte deilig presskannekaffe.

  SvarSlett
 2. Det så kjempekoselig ut! For en fin start på helga. Det beste jeg har spist denne helga, er faktisk frossenpizza! Euroshopper sin, den med bare tomat og litt mozzarella. Hadde på litt ekstra ost, sopp i skiver, litt krydder, cherrytomater og olivenolje når den var ute av ovnen. Det var godt! Ekstra godt fordi jeg var kjempesulten etter en lang dag på jobb, og så koselig serie til mens regnet plaska utafor vinduet.

  SvarSlett
 3. Så glade bilder, og for en fin ting å gjøre! Å ha frokostfest altså.

  PS. Jeg likte så godt tipslisten din til høsten, den skal jeg gjemme på!

  PPS. Jeg håper du har funnet brev og litt himmel i posten din.

  SvarSlett
 4. men atte, er det Lise som rockeringer?!

  SvarSlett
 5. Gunnhild! Velkommen tilbake til byen. Bra å vite at dere er her. Alt det du hadde spist hørtes godt ut. Og ingenting er vel som hjemmebakt grovbrød med hvitost (som jeg sier, eller, kvitost da) (og en skive paprika) etter to uker med mat på restaurant i et annet land. Og det er egentlig ganske magisk. Deilig at det er sånn, at det er godt å komme hjem.

  Ine - mat når man er sulten er det beste. Det hørtes helt herlig ut.

  H - Tusen takk! Og du ja, TUSEN takk for brev og himmel. Det gjorde meg svært glad. Og jeg hadde tenkt å si takk i et brev, men nå ble jeg nødt til å si det her først, for det gikk litt lengre tid enn det jeg hadde planlagt - sånn er det av og til.

  Vaarloek - ja! Det er det! :)

  SvarSlett
 6. liten verden, vi hang ut for noen få dager siden, etter et tilfeldig møte på gata. hadde ikke sett henne på år og dag! bra jente.

  SvarSlett
 7. Kjenner igjen noen ansikter fra noen år tilbake i Bergen, når lykken i livet var lange kvelder på På Høyden, Ibsensgate og Dokken.

  Jeg har det meget bra, er på en endorfinrik lykkerus etter 3-dagers bryllup og bare to helger til neste, i Budapest!
  Beste denne helgen: Svele på ferja etter tur i Geiranger.

  SvarSlett
 8. Vårløk - morsomt sammentreff!

  Ingvild - Ah, det var tider, det. Lenge siden! Så fine minner. Svele er kjempegodt! Med brunost, for min del.

  SvarSlett
 9. Det så utrolig trivelig ut!

  SvarSlett
 10. hmm.. det har ikke vært en så bra helg på matfronten. men! i dag fant jeg artisjokk, den skal jeg kose meg med i morgen, hoho!

  SvarSlett
 11. Så fint å høre! Er glad for at du ble glad!

  SvarSlett