onsdag 15. juni 2011

Mat ute og hjemme


På lørdag er det Oslo Vegetarfestival! http://www.oslovegetarfestival.no/ Og det tror jeg blir veldig gøy for alle som er interessert i å lage og spise mat, både vegetarianere og andre. Jeg skal dessverre på jobb. Nå har vi hatt oppussingskaos her i tre uker, så jeg har ikke hatt muligheten til å lage noe særlig med mat. Det har resultert i mye kafégåing, vi har drukket kaffe (som vanlig) på Java, Kaffefuglen og Liebling, og blant annet spist lunsj og middag på Vega, Arte Pazza, Helt Rå, Albertines Kro (indisk) i tillegg til København. Uansett - om noen få dager skal ha klart å gjenvinne leiligheten tilbake på vår side, alt må ryddes og vaskes, all mat og alle kjøkkenting skal ut av stua og inn på kjøkkenet igjen! Dette kommer til å bli en stor glede for meg, som elsker å lage mat, og forhåpentligvis blir noen av leserene her også glade når jeg begynner å poste matoppskrifter igjen.
For nye lesere kan jeg anbefale å sjekke ut bloggen noen uker tilbake i tid! Mange fine oppskrifter som egner seg godt til sommer og sol/regn. For eksempel:


denne salaten, kjempegod, med bønner, fersk mais og koriander, blant annetsuper suppe med jordskokk og purrerå salat med villris, kålrabi, frø og urterfargefest med salater

Nyt din tilmålte tid!

4 kommentarer:

 1. dumt! jeg skal på vegetarfestivalen, med mindre formen streiker helt da.

  SvarSlett
 2. Håper du kommer deg dit, og blir skikkelig inspirert! :)

  SvarSlett
 3. seems like you`re eating super delicious food! I`ll use this as a recepie collection. great blog!
  jee!

  SvarSlett
 4. Thank you so much. So nice to have blog-visitor from Finland.

  SvarSlett